MMR Consultancy

MMR Consultancy is een fusie- en overnamekantoor gespecialiseerd in de ICT sector. Wij begrijpen uw business modellen en beschikken over een groot netwerk van strategische partijen en ICT-gespecialiseerde investeerders in deze snel veranderende branche.

Wij zijn door onze specialisatie in staat uw bedrijfsstrategie als ondernemers te doorgronden, te begrijpen en waar nodig aan te vullen. In het hedendaagse competitieve speelveld met betrekking tot ICT overnames draagt onze werkwijze bij aan het realiseren van een gebalanceerde deal. Dit zorgt er voor dat strategie en prijsvorming, maar vooral de van steeds groter belang wordende structurering, worden geborgd in een transactie.

Het belangrijkste doel wat wij nastreven is een tevreden klant. Daarom zijn wij er erg trots op dat onze klanten positieve referenties afgeven en dat zij ons, in vervolgtrajecten, ook hun vertrouwen geven door ons wederom van een opdracht te voorzien.

Transacties

Diensten

Als corporate finance advies bureau, begeleiden wij u met de volgende stap in uw ICT ondernemerschap. Lees hier over de mogelijkheden waarin wij u van dienst kunnen zijn.

Referenties

Wij hebben al een groot aantal projecten mogen begeleiden. Hier ziet u een aantal cases uitgelicht.

Vacatures.

MMR Consultancy zoekt analist fusies en overnames

MMR Consultancy is opzoek naar een analist met de volgende vereisten:

  • Academisch afgestudeerd in bedrijfseconomische of juridische richting
  • Groot analytisch vermogen
  • Zelfstandigheid
  • Ambitieus
  • Teamspeler
  • 0-3 jaar werkervaring
Wat bieden we? Wij bieden een uitdagende baan en werkomgeving aan waarin wij zorg zullen dragen om samen met jou aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Als analist fusies en overnames bij MMR Consultancy ben je o.a. met de volgende werkzaamheden bezig: • Het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktinformatie • Het uitvoeren van financiële analysis Het opstellen van verschillende transactiedocumentatie • Contact onderhouden met cliënten en externe adviseurs tijdens transacties Geïnteresseerd? Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief naar info@mmr-consultancy.nl. Wie zijn wij? MMR Consultancy is een onafhankelijk corporate finance bureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van fusies en overnames in de IT sector. Vanuit ons kantoor in Ede begeleiden wij transacties door het hele land. Vanaf de oprichting in 2012 heeft MMR Consultancy zich ontwikkeld tot een specialist in de IT markt. Wij werken aan onze transacties volgens onze kernwaarden: resultaatgerichtheid, kwaliteit, creativiteit, betrokkenheid en integriteit. [...]

Lees verder...

Whitepapers.

Verkoop van uw ICT onderneming

Als ICT ondernemer bent u in de afgelopen jaren waarschijnlijk wel eens benaderd met de vraag: staat u open voor de verkoop van uw onderneming? Gaat u na een dergelijk verzoek weer over tot de orde van de dag? Of heeft deze vraag u wel eens aan het denken gezet? In deze whitepaper nemen we u mee vanaf het overwegingsproces om uw ICT-onderneming te verkopen, tot aan de afronding van het verkooptraject.

[...]

Lees verder...

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht