ICT Participatiefonds verwerft aandelenbelang in Camarate ICT

MMR Consultancy is verheugd te kunnen vermelden dat het de koop van de meerderheid van de aandelen van Camarate ICT, door ICT Participatiefonds, met succes heeft weten te begeleiden.

ICT Participatiefonds ondersteunt ambitieuze ICT ondernemers bij het realiseren van hun groeiplannen. De heer Hofland van Camarate ICT is zo’n gedreven ondernemer. Tijdens zijn zoektocht naar de beste volgende stap voor zijn onderneming kwam hij in aanraking met ICT Participatiefonds. Na kennismaking met deze investeerders bleek dit exact te zijn waar de heer Hofland naar opzoek was.

Met de ondersteuning van ICT Participatiefonds kunnen de consultants van Camarate ICT een bredere markt gaan bedienen. Daarnaast wil Camarate zich meer gaan richten op onder andere beheer activiteiten. ”De toekomst van Camarate ICT ziet er zonnig uit na deze transactie en daar wil ik alle betrokken partijen, waaronder MMR Consultancy, van harte voor bedanken” aldus de heer Hofland.

MMR Consultancy is op dit moment met een aantal mandaten behoorlijk actief in de detacherings- en managed services markt. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@mmr-consultancy.nl of op 0318763888.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht