Fusies & Overnames

Als corporate finance advies bureau, begeleiden wij u met de volgende stap in uw ICT ondernemerschap. Zo’n volgende stap kan zijn, het overnemen van een bedrijf. Dit kan zorgen voor een groei in omzet, capaciteit en kennis. Ons landelijk netwerk zorgt ervoor dat wij snel bij de juiste partij aan tafel zitten om deze stap te kunnen realiseren.

Wellicht dat u als ondernemer toe bent aan iets anders en de waarde van uw onderneming (deels) wil verzilveren. Ook dan bent u bij MMR aan het juiste adres.

Bedrijfsfinancieringen

Voor het uitvoeren van uw plannen is het verkrijgen van een externe financiering vaak wenselijk, dan wel noodzakelijk. Wij hebben ruimschootse ervaring met diverse financieringstrajecten. Niet bij elke transactie is dezelfde financieringsvorm passend. MMR realiseert voor u zowel bancaire financieringen, als het aantrekken van kapitaal vanuit private equity of professionele investeerders. Of het nu gaat om een overnamefinanciering, herfinanciering of het versterken van het eigen vermogen, wij vinden een passende manier om u verder te helpen.

Financieel advies

Als u wel een doel heeft, maar de weg daarna toe nog niet heeft uitgestippeld, dan helpen wij u graag bij het opstellen van uw strategische groeiplannen. Hiervoor is het veelal raadzaam om te weten wat uw onderneming waard is. Dit kan u helpen bij het bepalen van uw koers. MMR kan uw onderneming waarderen en laat u in een waarderingsrapport zien waar de kansen zich bevinden binnen uw onderneming. Vervolgens denken wij graag strategisch met u mee, om zodoende uw gewenste doel te bereiken.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht