Axians neemt Plusine ICT Group over

MMR Consultancy heeft de aandeelhouders begeleid bij de verkoop van de aandelen Plusine ICT Group aan Axians, onderdeel van Vinci Energies.

Op vrijdag 6 juni jl. hebben de aandeelhouders van Plusine ICT Group hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst met Axians. Vanaf heden maakt Plusine ICT Group onderdeel uit van de bedrijfsvoering van Axians.

Plusine ICT is een van de grotere HP storage spelers van Nederland. Daarnaast bieden ze diverse oplossingen op het gebied van virtualisatie, networking en datacenterdiensten.

Axians heeft met de overname van Plusine ICT Group haar positie in Nederland versterkt, een grotere regionale spreiding verkregen alsmede een uitbreiding van haar productportfolio gerealiseerd.

MMR Consultancy heeft het complete overnametraject begeleid. Dit naar volle tevredenheid van de verkoper. Quote van de heer Pomper: ‘MMR Consultancy creëert en begeleidt een verkooptransactie op een erg natuurlijke manier, waarbij alle partijen uiteindelijk gelukkig zijn.’

MMR Consultancy is een onafhankelijk corporate finance adviesbureau. MMR Consultancy begeleidt ondernemers voornamelijk bij overnames en het aantrekken van complexe financieringen in de ICT sector.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht