Groei door positionering

Als we terugkijken op het afgelopen jaar dan kunnen we één ding concluderen: MMR Consultancy blijft groeien. Onze transacties nemen toe in omvang en complexiteit. Door de verscheidene transacties die wij doorlopend begeleiden binnen de ICT markt, breiden wij ons netwerk meer en meer uit. Hierdoor kunnen we een groter deel van de markt bedienen en blijven we up-to-date over de laatste trends, ontwikkelingen en uiteraard de meest recente prijsvorming. Ondertussen positioneren we ons zeer sterk binnen een aantal gebieden binnen de ICT.


Infra Solutions

Het afgelopen jaar hebben we met de transacties van Datamanagement Professionals (DMP) en Xantion wederom bewezen dat we in de Infra Solutions markt snel met de passende kopers kunnen schakelen. De vraag naar partijen in deze hoek is groot en uiteindelijk zijn er in 2017 twee deals tot stand gekomen die aan beide kanten van de tafel tot grote tevredenheid hebben geleid. 2018 starten wij weer met een tweetal mandaten in deze hoek en zijn vol vertrouwen om soortgelijke transacties te realiseren.

Software

Daarnaast hebben we Mproof, dat een software tool voor het service management segment ontwikkelt, verkocht. Na met verschillende partijen te hebben gesproken, heeft MMR uit haar eigen netwerk een nieuwe aandeelhouder aangedragen. Deze nieuwe eigenaar zorgt voor een neutrale kijk op de organisatie.
Mproof en haar nieuwe management zien de toekomst door de transactie rooskleurig tegemoet. Ook hier hebben we prettig samengewerkt met onze klant om een goede transactie te realiseren.


Professional Service

Ten slotte hebben we een grote professional services partij begeleid bij het herstructureren van hun juridische structuur. Hierover zullen we later meer berichten.
Deze drie deelmarkten blijven ook onze speerpunten in 2018, waarin we weer een aantal transacties verwachten te realiseren. We hebben al een aantal mooie mandaten. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we op korte termijn een nieuwe transactie melden in de industriële automatisering.
We wensen al onze klanten, relaties en volgers een mooi en succesvol 2018!

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht