MKB Fonds koopt Desktoptowork

MMR Consultancy heeft de heer Rob begeleid bij de verkoop van een deel van de aandelen van Desktoptowork aan MKB Fonds.
 
Op 6 juli j.l. hebben Duco Rob, eigenaar van Desktoptowork en Emiel Havinga, Investment Director van MKB Fonds, hun handtekening gezet onder het koopcontract dat ertoe leidt dat MKB Fonds aandeelhouder wordt van Desktoptowork. MKB Fonds heeft ruimschootse ICT ervaring, door de verscheidene deelnemingen die zij in andere managed service partijen hebben verkregen. 
 
Desktoptowork is een online werkplek leverancier met als doel oplossingen realiseren zodat hun klanten altijd, overal en vanaf ieder apparaat kunnen werken. Desktoptowork is in 2016 door Citrix tot RunnerUp partner benoemd op het gebied van Desktop en Applicatie delivery. Door de specifieke kennis van Desktoptowork toe te voegen aan de portfolio van ICT-deelnemingen van MKB Fonds kan er een bredere dienstverlening aan klanten worden geleverd.
 
Duco Rob over de totstandkoming van deze deal: ”Met deze transactie behouden mijn klanten en werknemers autonomie, maar benutten we wel de ruimschootse expertise en schaalvoordelen die MKB Fonds biedt. De perfecte volgende stap voor Desktoptowork. MMR Consultancy zag dit synergie voordeel al vanaf de start en heeft het gehele traject in goede banen geleid.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht