MMR geniet samen met relaties van het EK volleybal

In september vond o.a. in Nederland het EK volleybal plaats. Een mooie gelegenheid voor MMR om haar relaties een kijkje te geven binnen de sport die wij zo mooi vinden. In verschillende samenstellingen van klanten en relaties hebben we alle poulewedstrijden, de achtste en de kwartfinale bezocht. Helaas werd het Nederlands team in de achtste finale al uitgeschakeld, maar toch kijken wij terug op een geslaagd evenement.

In Ahoy Rotterdam speelde Nederland tegen Montenegro, Oekraïne en Polen. Oranje won zowel van Montenegro als van Oekraïne met 3-0. Maar met name de wedstrijd tegen Polen heeft de meeste indruk gemaakt. 11.000 toeschouwers, waarvan ruim 7000 Polen, creëerden een unieke sfeer. Helaas was de wedstrijd voor Nederland geen succes, maar de sfeer in de hal maakte een hoop goed.

Vervolgens traden de “Lange Mannen” in Sporthallen Zuid in Amsterdam aan tegen Estland en Tsjechië. Tegen de Esten werd na een moeizame start met 3-1 gewonnen. Helaas verloor Nederland de dag erop van Tsjechië met 2-3, ondanks deze harde ace van aanvoerder Nimir Abdelaziz.

Nederland eindigde tweede in de poule, achter Polen. Hierdoor trof het Duitsland in de achtste finale. Omnisport in Apeldoorn was het decor voor deze wedstrijd, die zeer teleurstellend in een 3-1 overwinning voor Duitsland eindigde.

Toch was de kwartfinale Duitsland – Polen het bezoeken waard. Wederom namen de Poolse supporters de sporthal over en het Poolse team kende vervolgens weinig moeite met Duitsland. Na afloop bleef het nog lang onrustig in Apeldoorn.

We willen de Nevobo en in het bijzonder Veva Ekkelenkamp bedanken voor de goede organisatie en gastvrijheid. De scherpe analyses en vriendelijke praatjes van toernooidirecteur Bas van de Goor werden zeer op prijs gesteld. Onze gasten hebben zodoende een mooie indruk van Europees topvolleybal gekregen.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht