Terug naar overzicht

Bedrijfsfinancieringen

Voor het uitvoeren van uw plannen is het verkrijgen van een externe financiering vaak wenselijk, dan wel noodzakelijk. Wij hebben ruimschootse ervaring met diverse financieringstrajecten. Niet bij elke transactie is dezelfde financieringsvorm passend. MMR realiseert voor u zowel bancaire financieringen, als het aantrekken van kapitaal vanuit private equity of professionele investeerders. Of het nu gaat om een overnamefinanciering, herfinanciering of het versterken van het eigen vermogen, wij vinden een passende manier om u verder te helpen.

Kernwaarden

MMR Consultancy streeft naar een hoge klanttevredenheid. Wij leveren onze diensten gebaseerd op resultaat, kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid en integriteit.

Resultaatgerichtheid

Vanaf het kennismakingsgesprek tot closing van de transactie zullen er onderhandelingen op verscheidene variabelen plaatsvinden. Wij zullen uw belangen hierin continu vertegenwoordigen, om tot een optimale deal te komen.

Kwaliteit

U wilt als ondernemer een transactie realiseren en weten waar u voor tekent. De vele details die samen komen bij een transactie brengen wij voor u in kaart. Wij zien het als onze taak ieder detail in te vullen en de gevolgen van iedere (financiële, juridische of fiscale) verandering bij u inzichtelijk te maken.

Creativiteit

Kansen, mogelijkheden, maar ook zeker het in kaart brengen van de risico’s van een transactie is van essentieel belang. Wij adviseren onze klanten dan ook niet alleen op het gebied van prijsvorming, maar dragen ook creatieve ideeën aan om de risico’s in te dekken.

Betrokkenheid & Integriteit

Op deze manier spreken we met onze klanten heldere doelstellingen en tijdslijnen af. Gedurende het traject kunt u op ons bouwen en staat u als klant op één. Wij vinden eerlijk zaken doen van het grootste belang en zijn mede daarom dan ook onafhankelijk van andere corporate finance partijen.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht