Link to back

Business Financing

Obtaining external financing is often desirable or necessary to implement your plans. We have extensive experience with various financing processes. The same form of financing is not appropriate for every transaction. MMR realizes for you bank financing as well as raising capital from private equity or professional investors. Whether it concerns acquisition financing, refinancing or strengthening equity, we will find a suitable way to help you further.

Core values

MMR Consultancy strives for high customer satisfaction. We deliver our services based on results, quality, creativity and commitment and integrity.

Result orientation

Vanaf het kennismakingsgesprek tot closing van de transactie zullen er onderhandelingen op verscheidene variabelen plaatsvinden. Wij zullen uw belangen hierin continu vertegenwoordigen, om tot een optimale deal te komen.

Quality

U wilt als ondernemer een transactie realiseren en weten waar u voor tekent. De vele details die samen komen bij een transactie brengen wij voor u in kaart. Wij zien het als onze taak ieder detail in te vullen en de gevolgen van iedere (financiële, juridische of fiscale) verandering bij u inzichtelijk te maken.

Creativity

Kansen, mogelijkheden, maar ook zeker het in kaart brengen van de risico’s van een transactie is van essentieel belang. Wij adviseren onze klanten dan ook niet alleen op het gebied van prijsvorming, maar dragen ook creatieve ideeën aan om de risico’s in te dekken.

Involvement & Integrity

Op deze manier spreken we met onze klanten heldere doelstellingen en tijdslijnen af. Gedurende het traject kunt u op ons bouwen en staat u als klant op één. Wij vinden eerlijk zaken doen van het grootste belang en zijn mede daarom dan ook onafhankelijk van andere corporate finance partijen.

Contact us
close slider

    Send us a message