Specialist ICT overnames

Als specialist in overnames binnen de ICT sector begrijpen wij uw business model.

About us.

U kunt van ons verwachten dat wij met veel passie en resultaatgericht te werk gaan. Vooraf spreken we de doelstellingen van het traject met u door, zodat we van elkaar weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Tijdens het proces doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn we creatief en betrokken. Als gevolg hiervan zult u als klant de dienstverlening ontvangen, die u en uw onderneming verdienen. Wat resulteert in: een bevredigende transactie, waarbij goed is nagedacht over de drie belangrijke pijlers: continuïteit bij de bedrijfsstrategie, prijsvorming en structurering.

Core values

MMR Consultancy strives for high customer satisfaction. We deliver our services based on results, quality, creativity and commitment and integrity.

Result orientation

Vanaf het kennismakingsgesprek tot closing van de transactie zullen er onderhandelingen op verscheidene variabelen plaatsvinden. Wij zullen uw belangen hierin continu vertegenwoordigen, om tot een optimale deal te komen.

Quality

U wilt als ondernemer een transactie realiseren en weten waar u voor tekent. De vele details die samen komen bij een transactie brengen wij voor u in kaart. Wij zien het als onze taak ieder detail in te vullen en de gevolgen van iedere (financiële, juridische of fiscale) verandering bij u inzichtelijk te maken.

Creativity

Kansen, mogelijkheden, maar ook zeker het in kaart brengen van de risico’s van een transactie is van essentieel belang. Wij adviseren onze klanten dan ook niet alleen op het gebied van prijsvorming, maar dragen ook creatieve ideeën aan om de risico’s in te dekken.

Involvement & Integrity

Op deze manier spreken we met onze klanten heldere doelstellingen en tijdslijnen af. Gedurende het traject kunt u op ons bouwen en staat u als klant op één. Wij vinden eerlijk zaken doen van het grootste belang en zijn mede daarom dan ook onafhankelijk van andere corporate finance partijen.

Our Team

Niels Koomen

Partner

Niels is eigenaar en senior consultant bij MMR. Vanuit zijn opleiding finance en investments aan de Erasmus Universiteit, is hij, na een periode bij de Rabobank en Van der Wurff en Partners en een carrière als top volleyballer, in 2012 MMR Consultancy gestart.

Bart van Garderen

Analist

Bart is sinds 2014 werkzaam bij MMR en is als projectmanager o.a. verantwoordelijk voor de communicatie, markt analyse en een deel van de acquisitie en projecten. Daarnaast ondersteunt hij Niels tijdens de overige trajecten en houdt zich daarin met name bezig met het opstellen van de documentatie. Ook Bart kent een verleden als volleyballer in de Nederlandse top.

Vacancies.

We are regularly looking for expansion and offer a challenging job and work environment in which we will take care to work together with you on your personal and professional development.

Read on for more substantive information about our vacancy (s).

Interested? Send your curriculum vitae and motivation letter to info@mmr-consultancy.nl

MMR Consultancy is looking for a mergers and acquisitions analyst

MMR Consultancy is looking for an analyst with the following requirements:

  • Graduated in business economics or law
  • Great analytical skills
  • Independence
  • Ambitious
  • Team player
  • 0-3 years of work experience
What do we offer? We offer a challenging job and work environment in which we will ensure that we work with you on your personal and professional development. As an analyst mergers and acquisitions at MMR Consultancy you are engaged in the following activities: • Collecting and analyzing business and market information • Carrying out financial analysis Preparing various transaction documentation • Maintaining contact with clients and external advisers during transactions Interested? Send your curriculum vitae and motivation letter to info@mmr-consultancy.nl. Who are we? MMR Consultancy is an independent corporate finance agency that specializes in supervising mergers and acquisitions in the IT sector. From our office in Ede we supervise transactions throughout the country. Since its foundation in 2012, MMR Consultancy has developed into a specialist in the IT market. We work on our transactions according to our core values: result-orientation, quality, creativity, commitment and integrity. [...]

Read More...

Contact us
close slider

    Send us a message