Specialist ICT overnames

Als specialist in overnames binnen de ICT sector begrijpen wij uw business model.

Über uns.

U kunt van ons verwachten dat wij met veel passie en resultaatgericht te werk gaan. Vooraf spreken we de doelstellingen van het traject met u door, zodat we van elkaar weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Tijdens het proces doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn we creatief en betrokken. Als gevolg hiervan zult u als klant de dienstverlening ontvangen, die u en uw onderneming verdienen. Wat resulteert in: een bevredigende transactie, waarbij goed is nagedacht over de drie belangrijke pijlers: continuïteit bij de bedrijfsstrategie, prijsvorming en structurering.

Kernwaarden

MMR Consultancy streeft naar een hoge klanttevredenheid. Wij leveren onze diensten gebaseerd op resultaat, kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid en integriteit.

Resultaatgerichtheid

Vanaf het kennismakingsgesprek tot closing van de transactie zullen er onderhandelingen op verscheidene variabelen plaatsvinden. Wij zullen uw belangen hierin continu vertegenwoordigen, om tot een optimale deal te komen.

Kwaliteit

U wilt als ondernemer een transactie realiseren en weten waar u voor tekent. De vele details die samen komen bij een transactie brengen wij voor u in kaart. Wij zien het als onze taak ieder detail in te vullen en de gevolgen van iedere (financiële, juridische of fiscale) verandering bij u inzichtelijk te maken.

Creativiteit

Kansen, mogelijkheden, maar ook zeker het in kaart brengen van de risico’s van een transactie is van essentieel belang. Wij adviseren onze klanten dan ook niet alleen op het gebied van prijsvorming, maar dragen ook creatieve ideeën aan om de risico’s in te dekken.

Betrokkenheid & Integriteit

Op deze manier spreken we met onze klanten heldere doelstellingen en tijdslijnen af. Gedurende het traject kunt u op ons bouwen en staat u als klant op één. Wij vinden eerlijk zaken doen van het grootste belang en zijn mede daarom dan ook onafhankelijk van andere corporate finance partijen.

Unser Team

Niels Koomen

Niels is eigenaar en senior consultant bij MMR. Vanuit zijn opleiding finance en investments aan de Erasmus Universiteit, is hij, na een periode bij de Rabobank en Van der Wurff en Partners en een carrière als top volleyballer, in 2012 MMR Consultancy gestart.

Bart van Garderen

Bart is sinds 2014 werkzaam bij MMR en is als projectmanager o.a. verantwoordelijk voor de communicatie, markt analyse en een deel van de acquisitie en projecten. Daarnaast ondersteunt hij Niels tijdens de overige trajecten en houdt zich daarin met name bezig met het opstellen van de documentatie. Ook Bart kent een verleden als volleyballer in de Nederlandse top.

Vacatures.

Wij zijn regelmatig op zoek naar uitbreiding en bieden een uitdagende baan en werkomgeving aan waarin wij zorg zullen dragen om samen met jou aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

Lees verder voor meer inhoudelijke informatie rondom onze vacature(s).

Geïnteresseerd? Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief naar info@mmr-consultancy.nl

MMR Consultancy zoekt analist fusies en overnames

MMR Consultancy is opzoek naar een analist met de volgende vereisten:

  • Academisch afgestudeerd in bedrijfseconomische of juridische richting
  • Groot analytisch vermogen
  • Zelfstandigheid
  • Ambitieus
  • Teamspeler
  • 0-3 jaar werkervaring
Wat bieden we? Wij bieden een uitdagende baan en werkomgeving aan waarin wij zorg zullen dragen om samen met jou aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Als analist fusies en overnames bij MMR Consultancy ben je o.a. met de volgende werkzaamheden bezig: • Het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktinformatie • Het uitvoeren van financiële analysis Het opstellen van verschillende transactiedocumentatie • Contact onderhouden met cliënten en externe adviseurs tijdens transacties Geïnteresseerd? Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief naar info@mmr-consultancy.nl. Wie zijn wij? MMR Consultancy is een onafhankelijk corporate finance bureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van fusies en overnames in de IT sector. Vanuit ons kantoor in Ede begeleiden wij transacties door het hele land. Vanaf de oprichting in 2012 heeft MMR Consultancy zich ontwikkeld tot een specialist in de IT markt. Wij werken aan onze transacties volgens onze kernwaarden: resultaatgerichtheid, kwaliteit, creativiteit, betrokkenheid en integriteit. [...]

Weiterlesen...

Kontaktieren Sie uns
close slider

    Stuur ons een bericht