Succesvol waarderingstraject voor ConoScenza

Augustus 2017 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van ConoScenza begeleid bij het waarderen van hun entiteiten in het kader van een herstructurering. 

ConoScenza is een ICT consultancy en detacheringsonderneming met vestigingen in het noorden, midden en zuiden van Nederland. De expertise van de mensen van ConoScenza ligt voornamelijk bij het adviseren over en het inrichten van een optimale ICT-infrastructuur. Dit gebeurt met ongeveer 70 professionals, voor diverse (middel)grote klanten door het hele land.

Met een beoogde herstructurering in het verschiet was het de wens van de directie van ConoScenza om de afzonderlijke entiteiten te laten waarderen. Dit traject is naar tevredenheid afgerond. “MMR is een kundige partij. Hun aanpak en werkwijze is helder en professioneel. De gekozen waarderingsmethodiek en toelichting in combinatie met de uitkomst van dit traject geven een duidelijk beeld over waar wij nu als onderneming staan. Dit geeft ons een goede basis en het vertrouwen om onze toekomstplannen nu ook echt vorm te gaan geven”, aldus Niels van Dijk, één van de directeuren van ConoScenza.

 

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht