ConoScenza gaat samen met NEXXT

April 2021 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van ConoScenza begeleid in de strategische samenwerking met NEXXT. Deze transactie is gefinancierd door ING Bank en FundIQ.

Werknemers moeten altijd en overal over de juiste data kunnen beschikken en steeds sneller en veiliger data uit kunnen wisselen. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Om nieuwe kansen te creëren. Om voor te blijven lopen op de concurrentie. ConoScenza begrijpt dat de digitale transitie voor organisaties een grote uitdaging is. Zij ondersteunen bedrijven met de juiste visie, focus en kennis. Van strategie tot implementatie. Van volledig ICT-beheer tot detachering. Dat doet ConoScenza vanuit drie vestigingen, verspreid door heel het land.

ConoScenza is het Italiaanse woord voor ‘met kennis’. Kennis en kunde gecombineerd met enthousiasme en passie is waarmee zij dagelijks opdrachtgevers van dienst zijn. Die filosofie past uitstekend bij NEXXT. Ook zij hebben passie voor het vak, de drive om de beste te zijn én de vertrouwde service die je verwacht van een lokale organisatie. NEXXT, de samenvoeging van Camarate ICT en ICT Partners, is landelijk vertegenwoordigd en dankzij de verschillende locaties altijd dichtbij haar klanten in de regio. Zo spreken – soms letterlijk, maar vooral figuurlijk – de medewerkers dezelfde taal als de lokale klanten.

Dat maakt ConoScenza en NEXXT een uitstekende match. De directie van ConoScenza is blij met deze stap. Marcel Funke, één van de twee directeuren, licht toe: “Wij zien en merken de afgelopen jaren een sterke consolidatie in onze sector. Om onze klanten nu en in de toekomst op een nog hoger niveau te kunnen blijven ondersteunen hebben wij gekozen voor een strategische samenwerking met NEXXT. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat wij beschikken over een nog groter aantal professionals met uiteenlopende kennis, kunde en ervaring. Daarnaast hebben we op het gebied van managed services en projecten ook meer slagkracht gekregen. Hierdoor kunnen we meer uitdagende opdrachten aan bij onze klanten. We zijn trots op wat we de afgelopen jaren met ons team hebben bereikt en kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht