INTO koopt Techware Telecom

MMR Consultancy heeft de heer Reins begeleid bij de verkoop van de aandelen van Techware Telecom aan INTO, een deelneming van Foreman Capital.

René Reins, algemeen directeur Techware Telecom: ”Als speler in deze dynamische markt hebben wij onze ogen open gehouden voor een aansluiting met een grotere en professionele organisatie, om zo naar de toekomst toe onze klanten de beste service en innovatieve oplossingen te kunnen blijven garanderen. Hoewel Techware Telecom de laatste jaren meer in midden-Nederland opereerde, werkten we voorheen landelijk. Wij zijn blij een professionele samenwerkingspartner te hebben gevonden in INTO.”

Michiel Kemperman, commercieel directeur INTO: “Naast het verder ontwikkelen van ons Cloud en Mobile Platform, is een andere strategische activiteit gericht op het uitbreiden van onze commerciële organisatie. Gezien de uitstekende commerciële kwaliteiten van het sales team van Techware Telecom sluit dit goed aan bij onze ambities. Wij zijn verheugd hiermee onze positie in deze regio te verstevigen.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht