Pieter van Woerden koopt HPS Industrial

MMR Consultancy heeft Pieter van Woerden begeleid bij de aankoop van de aandelen van HPS Industrial.
Alsmede de financiering van de aandelen bij ABN-AMRO en het participeren van Steven Wigboldy en Stephan Nagtegaal.

Pieter van Woerden over de samenwerking met MMR Consultancy:

”Een MBI traject vraagt om partnership, iemand die je kunt vertrouwen.

Zijn de goede potentiele bedrijven bekend? Dat vraagt om markt kennis maar ook om het begrijpen van wat past bij de MBI kandidaat.
Weet hij die op de juiste wijze te benaderen voor een kennismaking? Het profiel wat je samen opstelt speelt daarbij ook een rol.
Slaat de wederzijdse kennismaking aan dan start een hele nieuwe fase waar partnership belangrijk is: waarderen van het bedrijf, de onderhandelingen, LOI, DD, Contract, Notaris. In die fase is onderling vertrouwen belangrijk.
Het is echt partnership: de MBI kandidaat neemt uit eindelijk zelf de beslissingen maar de consultant is wel de man met kennis die adviseert.

Mijn ervaringen met MMR Consultancy zijn zeer positief. Ze kennen de markt en hebben veel connecties als het gaat om andere bronnen: Legal, Accounts, Notariaat, mogelijke financiers, en banken. MMR geeft ook eerlijk advies, los van hun eigenbelang. Opvallend is ook de creativiteit om in situaties die vast lijken te zitten, met geheel nieuwe invalshoeken, de zaak weer los te trekken. Door de enthousiaste houding van MMR Consultancy heb ik het als zeer prettig ervaren om gedurende meer dan een jaar met hun te sparren en op te trekken bij een van de belangrijkste stappen die je in je leven kunt zetten. Zelfs ver na dat de transactie is afgerond blijft MMR contact houden om te informeren of alles nog steeds volgens plan loopt.”

Na zijn werkzame leven verschillende functies binnen Hewlett Packard te hebben vervuld was Pieter zijn wens ondernemer te worden. Wij hebben Pieter begeleid bij het aankopen van HPS Industrial, een uitstekend opererende industriële automatiseerder. HPS Industrial bezit de knowhow om maatwerk oplossingen te bieden binnen industriële omgevingen, met behulp van rack servers & industrie computers, zodat de automatisering bij klanten onder extreme omstandigheden (hitte, kou, trillingen) blijft functioneren.
HPS Industrial heeft circa 20 medewerkers in dienst.

http://www.computable.nl/artikel/nieuws/infrastructuur/4590380/2379248/pieter-van-woerden-koopt-hps-industrial.html

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht