Mproof en ITAM slaan handen ineen

December 2021 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van Mproof begeleid bij de fusie met ITAM solutions. Deze transactie is gefinancierd door ABN AMRO en Aegon Asset Management.

Vlak voor de jaarwisseling hebben de aandeelhouders van Mproof en ITAM solutions hun handtekening gezet onder een exclusief samenwerkingsverband, waardoor er in één klap een krachtig service management-cluster ontstaat. Beide partijen leveren bewezen producten, die in combinatie met een ervaren dienstverlening een hoogwaardige oplossing vormen voor MKB+, Corporate- en Enterprise klanten op het gebied van service management. Een samengang betekend een bundeling van krachten, een breder producten- en dienstenpakket voor huidige en nieuwe klanten en meer doorgroeimogelijkheden voor het personeel.

Voor de directie van Mproof is de fusie met ITAM een uitgelezen kans om een nog mooiere propositie in de service managementmarkt te creëren. “Met Mproof waren wij vooral onderscheidend met ons product. De kracht van ITAM ligt bij haar dienstverlening. De combinatie van beide partijen maakt dat de klant het beste van twee werelden kan kiezen.”

Partijen gaan gezamenlijk verder onder de naam ITAM solutions. Met de producten en diensten van ITAM solutions krijgen klanten grip op hun vitale bedrijfsprocessen. De functionaliteiten van de IT binnen de organisatie worden gemonitord, zowel de HR-, financiële als de faciliteitsafdeling worden ondersteund. Met gerenommeerde producten als ServiceNow en Clientele, in combinatie met het beheer en onderhoud (managed services), blijven klanten van ITAM solutions volledig in control en up-to-date als het gaat om de kosten en efficiëntie van hun bedrijfsvoering. Efficient en effectief gebruik van softwarepakketten is de specialiteit van ITAM solutions.

Een fusie zoals deze en de totstandkoming daarvan is een delicaat proces. Uiteindelijk hebben beide partijen heel bewust voor elkaar gekozen en is alles tot in detail uitgewerkt en vastgelegd. “Daarbij is de rol van de adviseur van groot belang. MMR heeft, zoals zij dat al vaker heeft gedaan, bewezen een zeer kundige en doortastende adviseur te zijn. In een dergelijk proces spelen velen facetten een rol en MMR krijgt het steeds weer voor elkaar een dergelijk proces vakkundig te managen en tot een goed einde te brengen”, aldus de directie van Mproof, bij monde van de heer Van Wijk CFO van de nieuwe combinatie.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht