Rivium Business Solutions onderdeel van The Human Network

Mei 2019 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van Rivium Business Solutions begeleid bij de verkoop van de aandelen aan The Human Network.

Rivium Business Solutions is een specialist op het gebied van integratie vraagstukken, market data en software development. Met circa 25 ervaren consultancy specialisten, die voornamelijk kennis en ervaring hebben met TIBCO integraties, levert Rivium haar klanten een breed scala aan diensten en oplossingen. Van innovatie tools, tot het beheer van complexe enterprise omgevingen.

Met de acquisitie van Rivium breidt The Human Network hun bedrijven portfolio uit. Door de specifieke kennis op het gebied van TIBCO toe te voegen aan hun portfolio, kan er een bredere dienstverlening aan klanten worden geleverd. Omdat Rivium veel raakvlakken heeft met Whitehorses, een bedrijf dat al enige tijd onder de vlag van The Human Network vaart, zullen beiden partijen samen optrekken in de bediening van hun klanten.

De dagelijkse leiding van Rivium is vanaf Juni in handen van Business Manager Paul Imholz van The Human Network. Hij neemt het stokje over van Frits van Oyen. De samenwerking met MMR Consultancy tijdens dit overnametraject is de heer van Oyen goed bevallen: “Via de sportwereld kwam ik in contact met Niels Koomen en had na een aantal gesprekken een goed gevoel bij MMR. Mede door hun brede netwerk werd snel de juiste koper gevonden. Na een traject van vijf maanden, waarin o.a. het opstellen van het informatiememorandum en een succesvolle onderhandelingsperiode plaats vond, was de verkoop een feit.”

Martijn Kamermans, directievoorzitter van The Human Network, heeft vertrouwen in Rivium: “Het is een kundige partij en we denken dat Rivium een goede aanvulling is op ons bedrijvenpallet.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht