NEXXT laat key-personeel participeren

December 2022 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van NEXXT begeleid met een personeelsparticipatie. Deze transactie is gefinancierd door de Rabobank en Aegon Asset Management.

NEXXT is specialist op het gebied van IT-infrastuctuur. Met circa 200 medewerkers, werkzaam in vijf vestigingen in Nederland is NEXXT altijd dicht bij de klant. Ze spreken – soms letterlijk, maar vooral figuurlijk – de taal van de lokale klanten en medewerkers. Dankzij dit ‘local for local’-principe waarborgt NEXXT flexibiliteit en een laagdrempelige benadering in haar dienstverlening, terwijl er ondertussen op het hoge kennisniveau van de gehele NEXXT-organisatie vertrouwd kan worden.

Om key-medewerkers te binden en mee te laten profiteren van de gezamenlijke groei hebben de aandeelhouders besloten een participatietraject te starten. Dit proces is eind 2022 met succes afgerond. Zo blijft continuïteit binnen de onderneming gewaarborgd en ontstaat er een breed managementteam dat de groei van NEXXT de komende jaren optimaal kan faciliteren.

Bekijk de website van NEXXT voor meer informatie over de onderneming.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht