Nieuwe eigendomsstructuur HPS Industrial

Februari 2018 – MMR Consultancy heeft de heren Van Woerden en Nagtegaal begeleid bij het aantrekken van kapitaal voor HPS Industrial, zodat een verschuiving in de beoogde eigendomsverhoudingen mogelijk is gemaakt. Deze transactie is gefinancierd door de ING Bank.

HPS Industrial adviseert en levert kwalitatief hoogwaardige industriële automatiseringsoplossingen. Industriële pc’s en andere hardware worden op maat geleverd en zijn omgevingsbestendig. Daarnaast geeft HPS advies bij het samenstellen van de benodigde industriële automatiseringssystemen.

Met het aangetrokken kapitaal is er een nieuwe aandeelhoudersverhouding gerealiseerd. De heer Nagtegaal heeft 30% van de aandelen vergaard en zal samen met de heer Van Woerden, die de overige 70% van de aandelen in bezit heeft, vanaf heden de directie van HPS Industrial vormen. De heer van Woerden had al enige tijd de wens om een deel van de onderneming over te dragen aan key-personeel. Stephan Nagtegaal was de afgelopen jaren al deels verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van HPS en dus was het een logische stap om met deze transactie de wens van beide heren te realiseren.

Pieter van Woerden over de toekomst van HPS Industrial: “De afgelopen jaren is wel gebleken dat Stephan en ik elkaar zeer goed aanvullen. Voor de klanten van HPS en voor HPS zelf is het goed om te weten dat door de deelname van Stephan de koers van HPS voor de langere termijn gewaarborgd is. Stephan en ik hadden deze wens al een tijd en MMR Consultancy heeft deze transactie op een zorgvuldige en creatieve manier gerealiseerd.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht