Mproof trekt groeifinanciering aan

April 2019 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van Mproof begeleid bij het aantrekken van een financiering ten behoeve van de groei. Deze transactie is gefinancierd door ABN AMRO.

Mproof is leverancier van service management software, dat ervoor zorgt dat de service desk en support afdeling van een onderneming maximaal ontzorgd wordt. Via de oplossing Proces Perfection Pace heeft de klant altijd en overal ‘real time’ inzicht in uw werkprocessen. Bij Mproof werkt men vanuit de gedachte dat strakke ITSM en ITIL processen de basis zijn voor een goede servicemanagement organisatie. De nieuwe ‘Training Through Gaming’ methode leert klanten op een leuke manier getraind om hun organisatie deze processen zo optimaal mogelijk in te richten.

Doormiddel van de aangetrokken financiering kan Mproof de groeicurve, die de afgelopen jaren is ingezet, doortrekken. Derk van Wijk over de toekomst van Mproof: “Met deze kapitaalinjectie kunnen we de hoge standaard die we hanteren voor onze oplossingen blijven waarborgen. Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen en de groei die we doormaken, continueren.”

Over de samenwerking met MMR Consultancy voegt de heer van Wijk nog het volgende toe:”MMR begeleidt een transactie niet alleen vakkundig, maar ze denken ook strategisch mee met mij als ondernemer. Ik heb al meerdere malen met MMR samengewerkt en iedere keer weer met een succesvolle afronding van een traject als resultaat.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht