Open ICT gaat verder onder de vlag van Hallo

-september 2023- MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van Open ICT begeleid bij de verkoop van de aandelen aan Hallo. 

Open ICT is een managed services provider, gevestigd in Amersfoort. Met een door haar klanten uitstekend beoordeeld serviceniveau en een stabiel groeiend omzetniveau en klantportfolio heeft Open ICT zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer betrouwbare partner op het gebeid van ICT-dienstverlening. De pay-off van de onderneming is: Jouw eigen ICT-afdeling, maar dan buiten de deur. Dit zegt precies waar Open ICT voor staat, namelijk het geheel ontzorgen van haar klanten op ICT-gebied. Van alles rondom de ‘Moderne Werkplek’ tot security en hosting. Bezoek de website van Open ICT voor meer informatie.

Om de groei van Open ICT te kunnen blijven faciliteren besloten de aandeelhouders opzoek te gaan naar een partnership met een strategische partij met meer schaal. In Hallo is een partner gevonden die volledig aan deze wensen voldoet. Met ruim 300 medewerkers, verdeeld over 9 kantoren bedient Hallo meer dan 12000 klanten in het MKB segment. De missie van Hallo is om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Met als doel dat het gebruiksgemak van ICT net zo wordt ervaren als het eenvoudig gebruiken van bijvoorbeeld elektriciteit. Welke ICT-oplossing de klant ook nodig heeft, Hallo neemt de klant mee en laat hen zien wat ICT voor hen kan betekenen. Bekijk de website van Hallo voor meer informatie.

De heer Scholten, grootaandeelhouder van Open ICT, is zeer tevreden over de begeleiding die hij kreeg van MMR Consultancy tijdens dit verkooptraject. “Het verkoopproces verliep prettig en gestroomlijnd. MMR Consultancy heeft ons geholpen het hoofd koel te houden en te ontzorgen tijdens deze turbulente periode, zodat we ons konden blijven focussen op wat het meest belangrijk is: de dienstverlening aan de klanten. Hun pragmatische aanpak, uitstekende bereikbaarheid, directe communicatie en snelle schakelen pasten perfect bij onze bedrijfscultuur. De prettige omgang en samenwerking met Bart en Niels hebben geleid tot een succesvol en aangenaam verkoopproces met een uitstekend resultaat. Ik beveel ze van harte aan.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht