Pieter van Woerden neemt na management buy-out afscheid van HPS Industrial en PLC Direct

December 2022 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van HPS Industrial en PLC Direct begeleid bij de herstructurering van de aandelen. Deze transactie is gefinancierd door de ING Bank.

HPS Industrial is een onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen, bouwen en configureren van industriële computer- en netwerkoplossingen. Zo leveren ze o.a. Panel en box PC’s, Cobots, PLC’s, Artificial Intelligence (AI) box PC’s, Rackmount oplossingen, Industriële Gateway PC’s, Embedded computer boards, Industriële touch panels, HMI schermen en industriële bedrade, frequentieregelaars en draadloze netwerk producten. Alle systemen en oplossingen hebben een lange levensduur en voldoen aan hoge de hoge eisen die worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid in verschillende en uitdagende omstandigheden. Kijk op hpsindustrial.nl voor meer informatie.

Na 10 jaar neemt Pieter van Woerden afscheid van HPS Industrial. De heer Van Woerden heeft de onderneming, samen met zijn compagnon Stephan Nagtegaal, uitgebouwd tot een toonaangevende industriële automatiseerder in Nederland. Dankzij een pragmatische bedrijfsvoering, een aantal strategische overnames (waaronder PLC Direct) en de gefaseerde participatie van de heer Nagtegaal draagt de heer Van Woerden een zeer stabiel groeiende onderneming over. Naast de MBO is er door het management wederom gekozen om key-personeel te binden middels een aandelenparticipatie.

MMR Consultancy heeft in die 10 jaar zeer prettig samengewerkt met de heer Van Woerden. We wensen hem een gelukkig pensioen toe en bedanken hem voor het vertrouwen dat hij ons heeft geschonken vanaf het eerste uur.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht