Denit neemt MuntInternet over

MMR Consultancy heeft de heer Wouda en de heer Harmsma begeleid bij de verkoop van MuntInternet Networks B.V. aan Denit Hosting Solutions.

Op woensdag 9 juli jl. hebben de heer Wouda en de heer Harmsma, voormalig eigenaren van MuntInternet Networks B.V., hun handtekening gezet onder het koopcontract met Denit Hosting Solutions. Vanaf heden is MuntInternet overgenomen door deze hostingpartij uit Amsterdam.

De voormalig eigenaren van MuntInternet Networks B.V. hebben de wens om op te gaan in een grotere organisatie met deze transactie gerealiseerd. Denit versterkt met deze acquisitie haar positie in de Nederlandse markt en bouwt het marktaandeel in het MKB en grootzakelijke kanaal verder uit.

MMR Consultancy heeft het volledige traject begeleidt, naar volle tevredenheid van de heren Wouda en Harmsma. De heer Wouda: ”De samenwerking met MMR Consultancy heb ik als prettig ervaren. Van begin tot eind zijn ze doelgericht te werk gegaan. Ik ben zeer tevreden over de uitkomst van het traject en ik kan een samenwerking met MMR Consultancy een ieder aanraden.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht