SIJN is onderdeel geworden van Felloo

– Juni 2024 – MMR Consultancy heeft de heer Wouters begeleid met de verkoop van 100% van de aandelen van SIJN aan Techone. SIJN maakt per heden onderdeel uit van Felloo, één van de MSP’s binnen de groep van Techone, gevestigd in Almelo.

Om de continuïteit van de activiteiten, klanten en medewerkers te kunnen borgen besloot de heer Wouters een aantal maanden geleden om samen met MMR opzoek te gaan naar de juiste strategische partij om bij aan te sluiten. Na een pragmatisch proces is de keuze gevallen op Techone. Het team van SIJN blijft haar eigen klantportfolio servicen onder de vlag van Felloo, maar er blijft ook capaciteit beschikbaar in de regio Doesburg waar de onderneming oorspronkelijk gevestigd was.

De heer Wouters over het overnameproces en de samenwerking met MMR: “Door het grote netwerk en de pragmatische werkwijze van MMR wist ik snel welke opties er voor SIJN waren om de continuïteit te kunnen borgen. Het voordeel van Techone voor ons is dat we onze expertise zowel bij Felloo als in de regio Arnhem kunnen blijven inzetten. Dat is prettig voor onze klanten en onze mensen. MMR heeft een professionele werkwijze, maar met een menselijke touch. Dat spreekt mij erg aan. Een bedrijf verkopen was iets nieuws voor mij, maar Bart en Niels hebben mij vakkundig door dit proces geleid.

SIJN levert IT diensten voor de eerstelijnszorg, voornamelijk huisartsen. GECCO, de werkplekpropositie die zij speciaal voor deze doelgroep hebben ontwikkeld, zorgt voor een efficiëntieslag in de werkprocessen binnen huisartsenpraktijken. Door proactief mee te denken met de klant, levert SIJN toegevoegde waarde binnen de IT-omgeving van huisartsen waardoor zij zich kunnen focussen op zorgverlening in plaats van randzaken.

Techone is  IT-specialist voor ondernemend Nederland. Vanuit verschillende locaties, elk met hun unieke identiteit en specialisme, biedt de groep gezamenlijk een complementair spectrum van IT-diensten aan het MKB in Nederland. Techone heeft afgelopen twee jaar zo’n 30 overnames gedaan in het IT- en Telecom landschap. Inmiddels is de volgende fase ingegaan, waarbij de organisaties onder de Techone vlag meer gaan samenwerken.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht