Heiko Locher en Tom van Gils verkopen aandelen Mproof

MMR Consultancy heeft Heiko Locher en Tom van Gils begeleid bij de verkoop van 66% van de aandelen van Mproof aan Derk van Wijk. De verkopers zijn in dit traject juridisch bijgestaan door Rede Legal.

Heiko Locher over de samenwerking met MMR Consultancy: ”In ons verkooptraject zijn we diverse hobbels tegen gekomen. Door de creativiteit en vasthoudendheid van MMR zijn we uiteindelijk toch tot een transactie gekomen waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.”

Gerben van Kesteren blijft zijn belang houden in Mproof en zal samen met Derk van Wijk de directie vormen. Derk van Wijk over de overname en de toekomstplannen van Mproof: ”Mproof-software is een ijzersterke tool voor service management. Het bewijst zich al jarenlang, in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft het een aansprekend en gespreid klantenbestand en een enthousiast en creatief team medewerkers. Ik kijk er naar uit om samen met hen verder te bouwen aan de ontwikkeling van de software en Mproof voorop te laten lopen in de toekomst.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht