DMI koopt activiteiten Remote SD

MMR Consultancy heeft Data Mining Innovators, begeleid bij de aankoop van de activiteiten van Remote SD.

Quote Derk van Wijk (dga Data Mining Innovators): ”MMR heeft mij meer dan uitstekend bijgestaan bij de aandelen transactie met het MBO & Groei Fonds, het kopen van aandelen DMI en het kopen van de activiteiten Remote SD. Hun expertise, zowel op IT gebied als financieel, heeft mij geholpen om deze deals te kunnen maken. Dankzij de professionele en transparante wijze waarop de aankoop heeft plaatsgevonden ontstaat er een goed gevoel en een solide platform voor de toekomst. En daar gaat het uiteindelijk meer om dan kort gewin. MMR was in dit proces niet alleen scherp en hard waar nodig, maar zij weten waarover ze praten en hebben gevoel voor menselijke verhoudingen. Belangrijk is om zelf goed te weten wat je wil, want de kwaliteit van een opdracht is maar voor de helft afhankelijk van degene die hem uitvoert en voor de andere helft van degene die hem geeft. Ik beveel MMR van harte aan.”

Datamining Innovators is een software-onderneming die zich richt op de volgende nichemarkten: Winter, Infra Green, Sport & Leisure en Airport. Datamining Innovators heeft als uitgangspunt dat de datastroom overal en altijd real-time beschikbaar moet zijn en is in staat enorme hoeveelheid data te verwerken naar managementinformatie.

Met het overnemen van de activiteiten van Remote SD heeft Datamining Innovators haar productgroep Infra & Green en Winter versterkt.

Zie ook:

– www.dmi-report.nl

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht