Zeer goede eerste helft van 2019 voor MMR Consultancy

De eerste helft van 2019 is een half jaar om met trots op terug te kijken. We hebben maar liefst vier transacties gerealiseerd, in vier verschillende marktsegmenten. En we hebben een nieuw lid aan ons team toegevoegd.

Binnen de industriële automatiseringsmarkt hebben we HPS Industrial, klant van het eerste uur, begeleid met de overname van PLC Direct. Dankzij deze overname breidt HPS haar producten en dienstenportfolio aanzienlijk uit en kan het haar klanten breder bedienen.
Voor nieuwe klant Co & Co, leverancier van maatwerksoftware met de focus op de ontwikkeling van bedrijfskritische oplossingen, hebben we de fusie met stadsgenoot W3S tot stand gebracht. Zo voegt Co & Co binnen haar organisatie in één klap expertise toe op het gebied van o.a. design en user experience.
Daarnaast hebben we voor een softwareonderneming een herfinanciering gerealiseerd. Er volgt later meer informatie over deze transactie.
De vierde deal hebben we gerealiseerd voor Rivium Business Solutions. Dit consultancy bedrijf, dat met name gespecialiseerd is in Tibco technologie, is sinds juni onderdeel van The Human Network. Hierdoor profiteert Rivium van de schaalgrootte van The Human Network en kan het een nieuwe markt aanboren.

Naast de transactie met Rivium zijn we op dit moment met nog twee verkoopmandaten actief binnen de consultancy markt. Consultants die toegevoegde waarde leveren omtrent een specialistische technologie zijn schaars. Veel strategische partijen zijn op dit moment op zoek naar uitbreiding van hun klantenportfolio, maar meer nog naar de toevoeging van professionals met onderscheidende technologische skills.

Ook de infra solutions markt is nog volop in beweging. Managed services partijen met substantiële recurring omzet blijven gewild onder strategische spelers.

Eén van de redenen dat we in 2019 op volle toeren draaien, is onze nieuwe medewerker Kees Wagter. Kees werkt sinds begin januari bij MMR en combineert het afronden van zijn Master Finance en Investments met zijn rol als analist binnen ons team. Hij houdt zich voornamelijk bezig met bedrijfsanalyses en het schrijven van informatiememoranda. Zo ondersteunt Kees bij de lopende trajecten en verdiept zich tot in detail in de markt van onze klanten.

We verwachten in de tweede helft van 2019 nog een aantal transacties af te ronden, met name in de consultancy markt. Via onze website en LinkedIn pagina houden we u hierover op de hoogte. Hier publiceren wij binnenkort ook onze eerste whitepaper, over het verkoopproces van een ICT onderneming.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en een succesvol tweede half jaar van 2019 toe!

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht