MMR trekt lijn door in 2018

Na een zeer succesvol 2017 heeft MMR Consultancy deze lijn doorgetrokken in het eerste half jaar van 2018.

Om te beginnen hebben we voor onze klanten wederom een aantal mooie transacties gerealiseerd. Dit is voor ons uiteraard van groot belang, want tevreden klanten, voor wie wij een transactie kunnen realiseren, is de reden van ons bestaan. Op onze website, die binnenkort vernieuwd wordt, kunt u o.a. de tevreden referenties van de heer Van Woerden, aandeelhouder HPS Industrial B.V. en klant van het eerste uur, en de heer Rob, aandeelhouder Desktoptowork B.V, lezen. Momenteel gaan we voor een aantal andere transacties de afrondende fase in,  waardoor de voortekenen voor een mooi 2018 gestalte beginnen te krijgen.

Daarnaast hebben we als doelstelling om ons netwerk verder uit te breiden, waardoor we nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor u als IT-ondernemer.  Wij verwachten voor het einde van het jaar dan ook ons team te hebben uitgebreid.

Tevens hebben we in 2018 onze eerste stappen over de landsgrenzen gezet, waardoor wij u als verkoper ook serieus toegang kunnen verschaffen tot een netwerk van internationale kopers.

Bent u benieuwd wat MMR Consultancy kan bijdragen aan de volgende stap van uw onderneming?

Neem dan contact met ons op!

Kontaktieren Sie uns
close slider

    Stuur ons een bericht