Co & Co gaat samen met stadsgenoot W3S

Maart 2019 – MMR Consultancy heeft Co & Co begeleid bij de aankoop van W3S. Deze transactie is gefinancierd door ING Bank.

Co & Co is een software specialist die slimme en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen op maat ontwikkelt. In veel gevallen gaat het om bedrijfskritische oplossingen. Met ruim 20 jaar ervaring en onlangs de opening van een tweede vestiging in Meppel, is Co & Co uitgegroeid tot een landelijk gerenomeerde SaaS leverancier. Co & Co is Microsoft Certified Partner en hun technische expertise is dan ook grotendeels gebaseerd op de Microsoft technologie-stack (.NET, C#, Visual Studio en MS-SQL Server).

Met de toevoeging van W3S breidt Co & Co haar productportfolio behoorlijk uit. W3S specialiseert zich in het ontwikkelen van websites en online platformen, met als uitgangspunt een optimale ‘user experience’. Hierdoor haalt Co & Co in één klap expertise in huis op het gebied van design en gebruiksgemak. Vanaf heden kan het haar klanten nog breder bedienen.

Vincent de Jong, eigenaar Co & Co, over de samenwerking met MMR Consultancy: “De samenwerking met MMR hebben we als waardevol ervaren. Naast een gedegen invulling van de praktische kanten, zoals onderhandeling met de verkoper en het produceren van een gedegen financieringsaanvraag, was Niels ook op persoonlijk vlak een waardevolle adviseur en sparringpartner. Hij gaf ons de back-up die we hard nodig hadden om naast het intensieve M&A proces gewoon te kunnen blijven ondernemen.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht