Management Bergler koopt Dinvest uit

December 2019 – MMR Consultancy heeft de heer Wessels begeleid met de aankoop van de aandelen van Dinvest in Bergler. Deze transactie is gefinancierd door ABN AMRO.

Op 12 december zette de heer Wessels zijn handtekening onder het koopcontract waarmee hij de aandelen van Dinvest in Bergler overneemt. Dinvest is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, opgericht in 1996, waarvan de aandelen volledig in familiebezit zijn. Het investeringsbeleid van Dinvest is gericht op het participeren in private equity maatschappijen, om zo indirect te kunnen deelnemen in gevestigde, winstgevende, middelgrote en grote ondernemingen, die de mogelijkheid hebben om verder te groeien.

De heer Wessels was al grootaandeelhouder van Bergler en is nu samen met twee minderheidsaandeelhouders eigenaar van deze detacheerder uit Breda. Bergler levert, middels de inzet van kundige IT professionals, betrouwbare full service ICT-dienstverlening. Een greep uit de dienstverlening en expertise van Bergler: software development, application lifecycle management, DevOps, IT consultancy, managed services en een flexibele schil arbeidskrachten voor uw IT-onderneming. Voor meer informatie over Bergler kunt u terecht op www.bergler.nl.

Over de samenwerking met MMR Consultancy zegt de heer Wessels het volgende:  “MMR is een zeer kundige partij. Niels is een doorzetter en ik heb de begeleiding vanuit MMR als zeer prettig ervaren.”

 

 

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht