ICT Participatiefonds neemt belang in Camarate ICT

Oktober 2018 – MMR Consultancy heeft ICT Participatiefonds begeleid bij de aankoop van de meerderheid van de aandelen van Camarate ICT.

ICT Participatiefonds is een professionele investeerder, die faciliteert bij het realiseren van de groeiplannen van ambitieuze ICT ondernemingen. Vanuit de ruime ervaring in bestuursfuncties binnen diverse ICT organisaties biedt ICT Participatiefonds nu de mogelijkheid aan andere ondernemers om, middels hun kennis en netwerk, de volgende stap te maken met hun onderneming. Vanuit deze hoedanigheid is ICT Participatiefonds in contact gekomen met de heer Hofland, eigenaar van Camarate ICT.

Camarate ICT is een full service dienstverlener en solution provider op basis van Microsoft technologie, gevestigd langs de A7 in Wognum. Vanuit hier ondersteunen 56 ervaren consultant en engineers het MKB met diverse IT gerelateerde vraagstukken. De groeiwens van de heer Hofland leefde al enige tijd. Al vroeg in de gesprekken bleek er chemie te zijn tussen beide partijen.

De heer Hofland over de toekomst met ICT Participatiefonds: ”We hebben als gezamenlijk doel om de groei in kwaliteit van de organisatie en qua omzet van Camarate ICT te versnellen. Naast onze consultancy activiteiten gaan we ook opzoek naar uitbreiding op andere vlakken. Het netwerk van ICT Participatiefonds gaat ons helpen deze uitbreiding te realiseren.” Vanaf het begin af aan was er een klik met deze investeerder. Over de totstandkoming van de deal wilde de heer Hofland nog het volgende kwijt: ”Een overname is altijd een hectische periode, maar mede door het vertrouwen dat ik in alle betrokken partijen, waaronder MMR Consultancy, heb gehad, hebben we glansrijk de eindstreep weten te halen. Er ligt nu een mooie toekomst voor Camarate ICT in het verschiet.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht