ICT Partners gaat samen met Camarate ICT

December 2019 – MMR Consultancy heeft het management van ICT Partners begeleid met de herstructurering  van de aandelen, in samenwerking met Camarate ICT, ten behoeve van het stimuleren van innovatie. Deze transactie is gefinancierd door ING Bank en FunIQ.

Op 20 december is ICT Partners, met vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Den Haag, samengegaan met Camarate ICT. ICT Partners was opzoek naar een gedegen partij met wie het samen de reeds ingezette groei kan versnellen. Camarate ICT, gevestigd in Wognum, heeft door deze samengang in één klap landelijke dekking, zonder concessies te doen aan het ‘local voor local’ principe waardoor ze groot zijn geworden.

ICT Partners ontwerpt, implementeert en optimaliseert ICT-omgevingen met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing. Daarbij schenkt het ruime aandacht aan de samenhang tussen systemen, processen en mensen, rekening houdend met de sociale context. Alles draait om vernieuwing en verbetering van de ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van het beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.

Camarate ICT heeft een compleet en uitgebalanceerd ICT dienstenpakket met als doel bedrijven te ondersteunen in hun automatisering- en informatiseringvraagstukken. Camarate ICT is een ‘one stop shop ICT kennishuis’ en alle diensten hebben als kracht dat het 100% integraal toepasbaar is met elkaar; Advies, Ontwerp & Architectuur, Bouw & Ontwikkeling, Hosting & Beheer en Training & Opleiding.

Ruud Hofland, oprichter van Camarate ICT over de totstandkoming van deze transactie: “Wij zien een duidelijke groei in de vraag naar lokale totaalondersteuning voor verschillende ICT-vraagstukken. Lokale aanwezigheid is ook een groot voordeel voor de medewerkers, zoveel mogelijk reistijd vermijden. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de nieuwe samenwerking tussen Camarate ICT en ICT Partners en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst.”

Het management van ICT Partners over de samenwerking met MMR in dit traject: “MMR Consultancy heeft ICT Partners uitstekend begeleid naar de juiste strategische samenwerking. Ze voelde perfect aan hoe wij in de wedstrijd zaten. Tot in detail werd de finale voorbereid. Fijne mensen die persoonlijke interesses combineren met vakkundig advies. Een betere partner in fusies en overnames hadden wij ons niet kunnen wensen. Topsporters die een topprestatie hebben geleverd”, aldus Verberkt en Van Luttikhuizen.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht