InfraVision is onderdeel van ITAM solutions

Mei 2022 – MMR Consultancy heeft ITAM solutions begeleid bij de aankoop van InfraVision. Deze transactie is gefinancierd door ABN AMRO en Aegon Asset Management.

ITAM solutions heeft de activiteiten van ITSM-dienstverlener InfraVision uit Gorinchem overgenomen. Met de overname bouwt ITAM solutions verder aan de groeistrategie en unieke propositie in de markt: een geïntegreerde IT management dienstverlening die verschillende disciplines omvat: ITAM, ITSM, ESM en SIAM.

ITAM solutions is een dienstverlener op het gebied van IT Asset en Service Management en licentiebeheer. ITAM solutions implementeert software van o.a. SNOW en Flexera en andere Software Asset Management tooling.

Met de huidige overname van InfraVision verstevigt ITAM solutions haar positie in de markt en voegt het bovendien expertise toe op de gebieden van Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration and Management (SIAM). InfraVision brengt extra ITSM-expertise aan boord met beproefde technologie voor een optimale procesbeheersing en dienstverlening. Het stelt ITAM solutions in staat de nieuwe propositie uit te bouwen met als doel haar klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, specialistische kennis en innovatie.

De heer Van Wijk ziet de propositie van zijn onderneming steeds completer worden. “Met InfraVision voegt ITAM veel expertise toe op het gebied van Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration And Management (SIAM) op corporate niveau. Hierdoor domineren wij nu als organisatie de enterprise en corporate markt op het gebied van IT Asset & Service Management. Toen MMR Consultancy, onze adviseur die ons vakkundig ondersteunt in onze groeiambities, InfraVision op haar rader kreeg hoefden we niet lang na te denken om aan tafel te gaan. Er is een mooie transactie tot stand gekomen waarbij wij als geïntegreerde IT Asset & Service Management-specialist, een unieke propositie in de markt hebben gecreëerd waarmee wij onze klanten nog beter kunnen ontzorgen.”

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht