Cubics slaat eerste slag met overname Javelin ICT

Maart 2021 – MMR Consultancy heeft de aandeelhouders van Cubics begeleid met de overname van 100% van de aandelen van Javelin ICT. Deze transactie is gefinancierd door de Rabobank.

Met de overname van Javelin maakt Cubics een vliegende start in haar buy & build strategie binnen Zuid Nederland. Ard Smulders, de DGA van Cubics, is blij met de overname van Javelin: “De culturen van beide bedrijven passen goed bij elkaar. In onze groeistrategie zijn we opzoek naar mooie ICT-dienstverleners in de managed services en security hoek, gevestigd in Noord Brabant. We willen een organisatie bouwen met een grote dekking in Zuid Nederland, waarbij ondernemingen die bij ons aansluiten hun eigen vestiging, naam en identiteit behouden. Op de achterkant profiteren we van de schaalbare voordelen van een grote ICT-organisatie en aan de voorkant doet iedere klant nog steeds zaken met het bekende gezicht uit de regio. Javelin past uitstekend bij Cubics, zowel qua visie als activiteiten. Ik kijk met vertrouwen uit naar de toekomst van onze organisatie en we blijven actief op zoek naar partijen die met ons mee willen groeien.”

MMR Consultancy begeleid de heer Smulders met zijn groeiambities. Die samenwerking bevalt de gedreven ondernemer uit Tilburg goed: “Ik heb voor MMR gekozen omdat zij uitsluitend ICT transacties begeleiden. Hierdoor praat je direct op hetzelfde niveau omdat zij ons businessmodel snappen. Daarnaast weet MMR precies wat er momenteel speelt binnen onze markt en zoeken ze heel gericht naar uitbreiding voor onze organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nog meer mooie transacties gaan realiseren”, aldus Smulders die samen met Alex Otten de directie vormt van Cubics.

Cubics heeft als doel zorgen voor ‘Happy Users’: Klanten volledig ontzorgen en rust brengen op het gebied van ICT-infrastructuur, zodat zij veilig en gemakkelijk kunnen doen waar ze gelukkig van worden. Cubics doet dit doormiddel van strategie- en beleidsadvisering, cloudmigratie en het inrichten van een private of ‘on premise’ cloud omgevingen, support en beheer en op basis van voornamelijk Microsoft-technologie.

Javelin biedt innovatieve oplossingen op het gebied van ICT-beheer, netwerkbeheer, systeembeheer, monitoring, ICT-infrastructuren, online werkplekken en VoIP telefoniediensten. Ook bouwen ze maatwerk softwareoplossingen, helpen ze klanten met koppelingen en ondersteunen ze bij Business Intelligence vraagstukken.

Voor meer informatie, bekijk de websites van Cubics en Javelin.

 

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht