RAM neemt CarePartners over

MMR Consultancy heeft de heer Gokoel en de heer Damaschek begeleid bij de verkoop van de aandelen van CarePartners aan RAM Mobile Data.

Alex Damaschek over de samenwerking met MMR: “MMR heeft samen met ons een duidelijke aanpak en roadmap gedefinieerd. Daardoor werd het overnameproces voor ons helder en dat helpt enorm bij een dergelijke, ingrijpende stap.”

Soekhram Gokoel, algemeen directeur van CarePartners ziet de overname als logische stap in de groei en professionalisering van CarePartners: “De overname door RAM Infotechnology past in de groeiambitie en strategische richting van CarePartners in een sterk veranderende markt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. RAM biedt immers de certificeringen die de zorgsector eist van haar ICT-leveranciers. Buiten dat biedt RAM het hybride cloud platform eCumulus voor werkplek-, hosting-, en netwerkdiensten kansen voor de bestaande klanten van CarePartners.“

“Een overname doe je niet zomaar en deze unieke kans konden we niet laten liggen. De ‘ fit’ met CarePartners is perfect. Beide organisaties zijn gespecialiseerd in de zorgsector en bieden gelijkwaardige diensten aan. Met o.a. het 35% marktaandeel bij huisartsenposten, neemt het aandeel van RAM verder toe in de zorgsector. CarePartners brengt een schat aan technologie en innovatie met zich mee, waardoor ons gezamenlijk succes gecombineerd en versterkt kan worden.”, aldus Dirk Fabels, directielid van RAM.

Neem contact op
close slider

    Stuur ons een bericht